. Mi dizajniramo sada,   za budućnost.

Dizajnar je kreativna digitalna agencija iz Beograda koja pruža usluge Web Dizajn – a, Web Development – a, Logo Dizajn -a i pratećeg Grafičkog Dizajna kao i Održavanje Društvenih Mreža i sajta.

. Web Dizajn

Dizajn web sajta koji garantuje preglednost i pristupačnost sa bilo kog uređaja prateći poslednje dizajn trendove.

. Grafički dizajn

Zajedničkim snagama razvijamo Vaš brend. Dizajn logoa, korporativni identitet i prateći reklmani materijal moraju biti potpuno skladni kako bi Vaš brend bio zaokružen.

. Održavanje   društvenih mreža

Zajedno sa Vama održavamo i razvijamo empatiju kod Vaših pratilaca, informišemo ih i vezujemo za Vaš brend dok širimo ciljnu grupu prateći poslednje dizajn trendove.
0 +
Projekata
Dizajnar je kreativna digitalna agencija iz Beograda fokusirana na dizajn kroz koji se trudimo da unapredimo i vizuelno poboljšamo poslovanje naših klijenata pružajući im potpuno personalizovani odnos bez izuzetka.
Ponosno možemo da istaknemo da sarađujemo sa klijentima iz 27 svetskih zemalja, kako sa fizičkim tako i sa agencimajama odnosno prvanim licima. Dizajnar je otvoren za svaki vid saradnje, dizajn je za nas više od samo piksela na ekranu!

. Portfolio

. Šta kažu klijenti?

Mihailo Mijailović

Direktor

Pouzdanost, tačnost i profesionalni pristup su sinonimi za Dizajnar. Usluga i način poslovanja je na svetskom nivou. Kroz vrlo kratko vreme sam uspeo da prepoznam napredak u poslovanju, a pozitivne reakcije klijenata su počele da se pojavljuju od samog početka!

Stefan Schaefer

Head of web developpement

We are highly satisfied with the service of Dizajnar. They did our web and graphic design for our website, which we are proud of now. We reworked (added features and subpages) several times. The collaboration was first class – the feedback was implemented instantly and always polished until our final satisfaction. I can recommend Dizajnar for un up to date wordpress website with very great graphical elements.

Ivan Andrejić

Menadžer

Igrom slučaja dolazim do Dizajnar-a, od tog trenutka moj biznis ide samo uzlaznom putanjom. Veliko je zadovoljstvo poslovati sa Mladenom i njegovim timom, pre svega zbog profesionalnosti u svom poslu.