I Dizajn Pretrage

Dizajnar Vam u saradnji sa DREN® Company (liderom na polju za zaštitu intelektualne svojine u Srbiji) nudi dizajn pretrage u  bazama zaštićenih žigova, kako u Srbiji tako i u regionu i svetu (po Vašoj želji). Dizajnar Vam za razliku od drugih agencija nudi 100% sigurnost da je Vaš dizajn logotipa autentičan, i da na tržištu ne postoji ni jedan sličan ili isti logotip / žig / robna marka.

Ukoliko se odlučite da pretrage uključite u već izabran paket za izradu logotipa tim DREN® Company-a  će proveriti svako naše dizajnersko rešenje pre nego što Vam se pošalje na pregled, preciznije rečeno, primeri logotipa koji će Vam se slati na pregled će biti 100% jedinstveni.

Dizajn Pretrage u bazama zaštićenih žigova možete naručiti i mimo usluga koje nudimo, ako želite proveriti da li je Vaš logotip / žig / robna marka autentičan, pre nego što uložite novac i vreme u proces zaštite žiga koji se može kobno završiti odbijanjem.

Pretrage služe kako bi se izbegle pravno-finansijske posledice po Vas i Vaše poslovanje, a potom i kako bi bez problema mogli da zaštitite Vaš logotip, kako u zemlji, tako i u regionu i svetu.

170
  • 100% Autentičan Logotip
  • Bez Pravnih Posledica
  • Bez Finansijskih Posledica

I Dizajn Pretrage mimo naših usluga

Pretrage u dizajn bazama zaštićenih žigova mimo ili kao dodatak naših usluga možete naručiti po navedenoj ceni.

Takodje možete pogledati i našu ponudu paketa u kojima je uključena dizajn pretraga.

Scroll to Top